Szállás Badacsonytomaj, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Veszprém megye » Badacsonytomaj  

Borbarátok Vendéglő, Borház

  • Borbarátok Vendéglő, Borház, Badacsonytomaj

  • Borbarátok Vendéglő, Borház, Badacsonytomaj (2.kép)

  • Borbarátok Vendéglő, Borház, Badacsonytomaj (3.kép)

A jó cimborák és a kiváló borok szövetségéből született a Borbarátok.

Történt egyszer Badacsonyban, közelebbről Tomajon, az 1900-as évek végén, hogy három jóbarát, Atika, Péter meg a Pista feladatot kaptak.

Egyiküknél pince épült borozónak, vendéglőnek és nevet kellett adni az új létesítménynek. Törték a fejüket, gondolkodtak, tanakodtak, de egyezségre sehogy sem jutottak. Már zúgott a fejük, kiszáradt a torkuk, így nékik gyors segítség kellett, mit szerencséjükre a pince hűvösében meg is leltek. Először a karcos Kéknyelű, majd a derűs Szürkebarát és az illatos Muskotály, végül a megbízható Olaszrizling jött segítségükre.

1988-ban fektette le a Nagy család az ősi birtokon a Borbarátok alapkövét. Apánk elbeszélése szerint elég volt, ha csak ránézett az unokákra és mindenki tudta mi a dolga. Az emberek és a vendéglátás iránti szeretet pedig a dédnagyanyánktól kapott örökség.
1989-ben fogadtuk első vendégeinket a mai épület pincéjében megnyíló hangulatos vendéglőben.

Szolgáltatásaink

asztalfoglalási lehetőség , bankkártyás fizetés, háziállat bevihető , ingyenes WIFI , kerthelyiség , légkondícionált helyiség , napi menü , parkolási lehetőség , reggelizési lehetőség , rendezvényhelyszín , széles borválaszték , WIFI , zártkörű rendezvény lehetősége ,

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben